Engleska Premijer Liga Prognoze i Tipovi

Na ovoj strani se nalaze naše analize, prognoze i tipovi engleske Premijer Lige za danas i sutra. Za razliku od drugih evropskih liga, u Engleskoj se na početku sezone ne može predvideti pobednik. Obilje derbija i visoko-kvalitetnih mečeva karakteriše Premijer Ligu i ona definitivno nije za one sa slabijim živcima. Uživajte u engleskoj ligi uz naše prognoze!

Prognoze i tipovi engleska Premijer Liga 19.05

Arsenal – Everton     Fudbal Prognoza Tip 3+
Brentford – Newcastle     Fudbal Prognoza Tip 2-3
Brighton – Manchester United     Fudbal Prognoza Tip 3+
Burnley – Nottingham     Fudbal Prognoza Tip 2-3
Chelsea – Bournemouth     Fudbal Prognoza Tip 2-3
Crystal Palace – Aston Villa     Fudbal Prognoza Tip 2-3
Liverpool – Wolverhampton     Fudbal Prognoza Tip 3+
Luton – Fulham     Fudbal Prognoza Tip GG
Manchester City – West Ham     Fudbal Prognoza Tip 3+
Sheffield United – Tottenham     Fudbal Prognoza Tip 2-3

analize, tipovi i prognoze za englesku Premijer ligu

Stručnjaci za sportsko kladjenje pripremaju savete za danas za najbolje utakmice Premijer Lige. Iz nedelje u nedelju dobijate prognoze, analize i tipove i na taj način možete maksimizirati svoje šanse za dobitak na kladionici. Ne samo da ćete saznati koje tipove treba da igrate danas, već i koje utakmice engleske Premijer Lige treba izbeći. Ovde definitivno postoji pravi savet za kladjenje za vas!

Uopšteno o engleskoj Premijer ligi

Premijer liga je prva liga engleskog fudbala. Premijer liga kakvu danas poznajemo osnovana je tek 1992. godine, pre nego što se prvenstvo održalo pod nazivom Prva divizija. Engleska liga se razvila u ligu sa najvećim brojem posetilaca i iz tog razloga, prihod od televizijskih prava nesrazmeran je onom koji klubovi dobijaju u drugim ligama. Ova neravnoteža je posebno očigledna na tržištu transfera. Iz godine u godinu ovde se ruše rekordi u pogledu milionskih transfera. Takodje, utakmice Premijer Lige svakodnevno nalaze svoje mesto na našem Tiketu Dana.. Na ovoj strani, uz analize svih aktuelnih fudbalskih utakmica Premijer Lige, možete pronaći još više saveta i tipova.

Tabela Premijer Liga

sistem takmičenja u engleskoj premijer ligi

Svake godine 20 timova takmiči se za titulu u Premijer ligi. Svaka ekipa igra jedna protiv druge,jednom kod kuće, jednom u gostima. To znači da možete da gledate 10 različitih utakmica svakog ligaškog dana i da posetite ovu stranu za nove analize, prognoze i tipove. Sistem bodovanja je identičan onom iz ostalih evropskih liga. Za pobedu dobijate tri boda, za remi samo jedan, a za poraz tim ne dobija ništa. Tri ekipe, koje na kraju sezone zauzimaju poslednja mesta na tabeli, ispadaju u englesku Konferenciju, tj. drugu ligu. Za uzvrat, prva tri tima iz engleske fudbalske Konferencije napreduju u Premijer ligu.

Timovi koji zauzimaju prva tri mesta automatski se kvalifikuju za sledeću grupnu fazu Lige šampiona, a čak i četvrti može da igra prestižni turnir ako uspe da prodje kvalifikacije za Ligu šampiona. Ekipa na petom mestu može kroz kvalifikacione runde izboriti mesto u Ligi Evrope. Pored toga, pobednik FA kupa i liga kupa se takodje kvalifikuju za ovaj turnir. Ako su pobednici ispod prvih pet mesta na tabeli, 6. i 7. mesto dobijaju priliku da se dokažu u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Dakle, do sedam engleskih timova može da učestvuje na evropskim turnirima u jednoj sezoni.

za koje još fudbalske lige nudimo analize, prognoze i tipove?

Pin It on Pinterest

Share This