Francuska Liga 1 Prognoze i Tipovi

Ovde su najbolje prognoze, analize, tipovi i saveti za kladjenje za danas za francusku fudbalsku ligu. Kladjenje na pobedu favorita pred domaćim navijačima sa nekoliko golova razlike pokazalo se unosnim u Ligi 1. Fudbalske prognoze Lige 1 poslednjih godina dale su sjajne rezultate, uprkos tome što je francuska fudbalska Liga 1 dobila status inferiorne lige u odnosu na ostale 4 najveće evropske lige.

Prognoze i tipovi francuska Liga 1 19.05

Le Havre – Olympique Marseille     Fudbal Prognoza Tip GG
Lens – Montpellier     Fudbal Prognoza Tip 2-3
Lille – Nice     Fudbal Prognoza Tip GG
Lorient – Clermont     Fudbal Prognoza Tip 2-3
Lyon – Strasbourg     Fudbal Prognoza Tip 2-3
 Metz – PSG     Fudbal Prognoza Tip 3+
AS Monaco – Nantes     Fudbal Prognoza Tip GG
Reims – Rennes     Fudbal Prognoza Tip 2-3
Toulouse – Brest     Fudbal Prognoza Tip 2-3

Saveti i prognoze za francusku Ligu 1

Uz kvalitetne analize francuska Liga 1 i dalje predstavlja jedno od najprofitabilnija takmičenja za koje nudimo prognoze i tipove i na koja se možete kladiti. S obzirom da je sezona tako duga, a forme tima se neprestano menjaju, to može pružiti neverovatne mogućnosti za kladioničare.

francuska Liga 1 ukratko

Liga 1 je francuska profesionalna fudbalska liga najvišeg nivoa. Otkako je osnovano 1932. godine, oduševljavala je gledaoce širom sveta negujući neke od najvećih talenata koje je ovaj sport video. Liga 1 se sastoji od 20 timova koji igraju ukupno 38 mečeva od avgusta do maja. Klubovi igraju po dva meča protiv svakog od ostalih timova u ligi – jednom kod kuće i revvanš u gostima.

Svake godine donja dva tima ispadaju i zamenjuju se iz Lige 2. Treći najlošije plasirani tim ima priliku da se bori protiv ispadanja u dvomeču sa trećeplasiranim timom iz Lige 2. Francuska Liga 1 se smatra jednom od najistaknutijih liga na svetu i trenutno je na petom mestu u Evropi.

Liga 1 – fabrika talenata

Liga 1 je poznata kao jedna velika fabrika talenata. Na nesreću francuskog fudbala, ti talenti se uglavnom ne zadržavaju dugo u  Ligi 1. To tržište je odavno prepoznata kao produktivno  za mlade koji nastavljaju svoj put kroz ostale evropske lige i postati neki od najistaknutijih fudbalera na svetu.

Najbolji igrači se često prodaju klubovima iz većih liga, a danas je jedini izuzetak od te prakse Paris SG. Klub iz Pariza, iza kojeg stoje vlasnici iz Katara, nedvosmisleno je učinio ligu manje zanimljivom za gledanje jer se čini da je šampion odlučen i pre samog početka lige. Medutim, još uvek postoji vrednost koja se može naći u kladenju na Ligue 1.

Tabela Liga 1

francuska Liga 1 i rezultati u evropi

Francuski klubovi nisu imali mnogo uspeha na medjunarodnoj sceni i kao rezultat, liga ima samo dva zagarantovana mesta za Ligu Šampiona. Treća ekipa na takmičenju mora da se bori kroz kvalifikacije, dok četvrti ima obezbedjeno mesto u UEFA Ligi Evrope. Poslednji put je francuski klub uživao u evropskoj slavi 1993. godine kada je Marsej pobedio Milan rezultatom 1: 0 u finalu UEFA Lige Šampiona.

za koje još fudbalske lige nudimo analize, prognoze i tipove?

Pin It on Pinterest

Share This