update

 

Giveaway je završen i dobitnik FC Southamptom dresa je korisnik sa email adresom ****sto@*******.com. Svi detalji vezani za slanje se nalaze u mailu dobitnika. Čestitamo! 

Uključi se u GIVEAWAY i osvoji Southampton FC dres!

Fudbal Prognoza i Sportsbet.io poklanjaju dres Southampton FC!

Sportsbet.io je glavni sponzor fudbalskog kluba Southampton i da bi proslavila učešće u novoj sezoni Premijer Lige ova Bitcoin kladionica u saradnji sa Fudbal Prognozom poklanja dres ovog fudbalskog kluba.

 

Kako da se uključiš?

Učešće u Fudbal Prognoza GIVEAWAY-u je nikad lakše i potpuno je besplatno! Treba da uradiš tri jednostavna koraka posle kojih ćeš biti registrovan za učešće u nagradnoj igri.

Podeli ovu stranu na društvenim mrežama

Podeli ovu stranu sa svojim pratiocima 

Imaš nalog na Twitter-u, Facebook-u ili na nekoj drugoj društvenoj mreži? Podeli ovu stranicu sa prijateljima i obavesti ih o ovom GIVEAWAY-u.

Napravi BESPLATAN nalog na Sportsbet.io

Registruj se na Sportsbet.io 

Napravi besplatan nalog na Bitcoin kladionici Sportsbet.io klikom na dugme ispod. Za pravljenje naloga ti je potrebna samo email adresa

Napravi BESPLATAN nalog na Sportsbet.io

Registruj se na Sportsbet.io 

Napravi besplatan nalog na Bitcoin kladionici Sportsbet.io klikom na dugme ispod. Za pravljenje naloga ti je potrebna samo email adresa

Pošalji nam podatke

Pošalji nam email

Pošalji nam email do 01. Oktobra na info@fudbalprognoza.com sa naslovom ZA GIVEAWAY u kom ćeš napisati svoje korisničko ime (username) sa Sportsbet.io sajta i u koji ćeš uneti link ka svojoj objavi ove stranice na društvenim mrežama. I to je sve!

FAQ

Često postavljana pitanja

Ovde se nalaze odgovori na često postavljana pitanja vezana za ovaj GIVEAWAY. Trudili smo se da odgovorimo na sva pitanja koja ste postavili.

Ko može da učestvuje u ovom giveaway-u?

Mogu da učestvuju svi punoletni posetioci sajta koji ispunjavaju potrebne uslove

Koji su uslovi za učešće u ovom giveaway-u?

Postoje tri uslova: 1. Podeli ovu stranicu na neku od društvenih mreža 2. Napravi besplatan nalog na Sportsbet.io Bitcoin Kladionici putem dugmeta “Napravi Nalog” 3. Pošalji nam email na info@fudbalprognoza.com sa linkom ka tvom postu na društvenim mrežama i korisničkim imenom na Sportsbet.io kladionici

Da li je u planu još Giveaway akcija?

Da, ovo je samo početak. Do kraja sezone će biti još Giveaway akcija na sajtu Fudbal Prognoza

Da li postoje neka ograničenja vezano za registraciju na Sportsbet.io?

Sportsbet.io Bitcoin Kladionica trenutno ne prima igrače iz Francuske i Nemačke. Pored toga, moraš biti punoletan da bi napravio nalog na Sportsbet.io.

Da li mogu da učestvujem više puta?

Dozvoljeno je jedno učešće po IP adresi

Kada će biti objavljen dobitnik dresa?

Dobitnik Southampton FC dresa će biti objavljen na ovoj stranici 01. Oktobra 2021. godine u 12 PM CET

Pin It on Pinterest

Share This