Italijanska Serija A Prognoze i Tipovi

Ovde se nalaze naše analize, tipovi i prognoze za utakmice koje se igraju danas u italijanskoj prvoj fudbalskoj ligi, Seriji A. Kladjenje na 0-2 golova tokom sezone, sa izuzetkom derbija u velikim gradovima, moglo bi da bude najsigurniji savet za kladjenje kada je Serija A. u pitanju. Iznenadjenja se očekuju i obično se mogu videti kada timovi imaju pun raspored na medjunarodnim takmičenjima. To bi bile neke stvari na koje treba obratiti pažnju kada su u pitanju tipovi, prognoze i predvidjanja Serije A, a naš tim će vam uvek pružiti najbolje i najnovije fudbalske savete.

Prognoze i tipovi italija Serija A 02.06

Atalanta – Fiorentina     Fudbal Prognoza Tip 3+
 

Saveti i prognoze za italijansku Seriju A

Serija A je profesionalna italijansk fudbalska liga koju organizuje i nadgleda Italijanska fudbalska federacija. Osnovana  je 1898. godine i igra se u sadašnjem formatu od 1929. Većinu svoje istorije sastojala se od 16 ili 18 klubova.

Bilo je 2004. godine kada je broj klubova koji se takmiče u najvišem rangu italijanskog fudbala promenjen u 20 i takav je ostao do danas. Elitna italijanska liga deo je takozvane grupe velikih pet evropskih liga, ali je u prošlosti imala uspona i padova.

Serija A prognoza za danas

Italijanski fudbal poznat je po svom defanzivnom stilu gde napad po svaku cenu nije prioritet. Italijanski klubovi čvrsto veruju u izreku da je fudbal igra u kojoj samo treba da postignete gol više od protivnika. Kao rezultat ove filozofije, veliki broj golova je relativno retka pojava. Istakli bismo da je uobičajena prognoza na utakmicama Serije A 0-2 gola ali pogledajte sve tipove i predloge za danas.

Koliko su popularne utakmice italijanske lige?

Zlatna era Serije A nastupila je krajem 2000-ih, kada je milanski Inter dominirao Evropom pod vodjstvom Žozea Murinja i od tada, izgleda kao da takmičenje nije uspelo da održi korak sa drugim takmičarskim ligama. Zbog nedostatka investicija italijanski klubovi su prošli dugotrajnu sušu na međunarodnim takmičenjima.

Poslednji put da je italijanski klub podigao prestižni trofej UEFA Lige šampiona  je bilo 2010. godine kada je Inter iz Milana pobedio minhenski Bajern u Madridu. Stvari su se malo popravile tokom poslednjih nekoliko godina sa povećanim prilivom stranog novca zbog kojeg su oba kluba iz Milana pokušala da ospore Juventusovu domaću dominaciju.

Stara dama je, s druge strane, bila neuspešna u pokušajima da dostigne evropsku slavu, uprkos tome što se toliko približila podizanju željenog trofeja u kampanji 2016/17. Budući da se i dalje široko smatra jednom od najvećih i najcenjenijih liga na svetu, Serija A ima 4 zagarantovana mesta za Ligu šampiona i 2 za Ligu Evrope. Vredi napomenuti da šesta ekipa mora da prođe kroz kvalifikacione runde da bi obezbedila mesto u grupnoj fazi.

Tabela Serije A

Da li postoji ziher u kladjenju na italijansku ligu?

Juventus je bio najveći klub kroz istoriju takmičenja i može se pohvaliti rekordnim brojem titula, od kojih je 7 uzastopnih dolazilo prethodnih godina. Bianconeri su već godinama standardni izbor za klađenje zahvaljujući svojoj dominaciji na domaćem terenu i otpornosti na putu. Mnogi smatrju Juventus ziherom kada je u pitanju kladjenje na utakmice koje nisu derbiji u Seriji A, ali uvek je pametno proveriti sve faktore koji učestvuju u predstojećoj utakmici.

za koje još fudbalske lige nudimo analize, prognoze i tipove?

Pin It on Pinterest

Share This