Nemačka Bundesliga Prognoze i Tipovi

Ovde ćete pronaći naše prognoze, savete i tipove za nemačku Bundesligu za danas, koje naši stručnjaci za sportsko kladjenje analiziraju i objavljuju redovno. U kladjenju na mečeve Bundeslige nailazimo na najeksplozivnije susrete sa najjačim kvotama. Iz nedelje u nedelju naći ćete sve utakmice Bundeslige sa statistikom, detaljnom prognozom i tipovima za kladjenje. Naši stručnjaci za nemačko fudbalsko prvenstvo otkrivaju svoje najbolje savete i prognoze za kladjenje na mečeve Bundeslige.

Prognoze i tipovi nemačka Bundesliga nedelja 16. maj

Mainz - Dortmund Prognoza i Tip

Prikaži Tip

Posle devet utakmica bez poraza Majnc se nalazi jednu pobedu udaljen od svoje 13. uzastopne sezone u Bundesligi. Majnc je na poslednja dva susreta sa Dortmundom prvi davao gol na utakmici i bez poraza je na poslednje tri utakmice igrane protiv prvih pet timova na tabeli. Na sve tri utakmice fudbaleri Majnca su davali gol u prvih 25 minuta meča. Ipak, kod kuće Majnc ima samo 4 pobede ove sezone i ako ne pobedi na ovoj utakmici imaće sezonu sa najmanje ostvarenih pobeda na domaćem terenu u istoriji bundesligaškog učešća ovog tima. 

Dortmund je pobedom nad Lajpcigom osvojio peti Kup Nemačke i dolaze u goste Majncu posle 5 vezanih ligaških pobeda. Ovde se očekuje zanimljiva utakmica jer Dortmund mora da brani svoje mesto u Ligi Šampiona sledeće sezone – Ajntraht zaostaje samo jedan bod na tabeli za Milionerima. Dortmund je na poslednjih 5 gostovanja davao po dva ili više golova na utakmici i ove sezone Dortmund je tim sa najviše osvojenih bodova na strani u utakmicama u kojima je rezultatski zaostajao u nekom trenutku. 

Fudbal Prognoza Tip: gost daje 2+ golova

 

RB Leipzig - Wolfsburg Prognoza i Tip

Prikaži Tip

Lajpcig mora da se osvesti posle srceparajućeg poraza u finalu Kupa Nemačke jer mu je i bod na ovom meču dovoljan za osvajanje drugog mesta Bundeslige – drugi put u klupskoj istoriji. Ipak, ovaj tim je na poslednje 4 utakmice osvojio samo 4 boda i na tim mečevima su fudbaleri Lajpciga samo jednom prvi davali gol na utakmici. Ovaj tim je bez pobede na tri od poslednje 4 utakmice u sezoni na domaćem terenu ali je jedina pobeda u toj sekvenci bila pobeda nad Volfsburgom od 4:1. 

Volfsburg nije odigrao nerešeno na poslednjih 12 utakmica i ovaj tim takodje cilja drugo mesto na tabeli – prvi put u poslednjih 6 godina. Ipak, Volfsburg se muči u utakmicama koje igra sa timovima iz vrha tabele i na sedam mečeva koje je igrao protiv prvih pet ekipa na tabeli je primao po dva ili više golova. Na strani fudbaleri Volfsburga imaju 3 poraza na poslednjih 5 utakmica ali su na poslednjih 7 gostovanja davali gol u prvom delu utakmice.

Fudbal Prognoza Tip: 2+ prvo poluvreme

 

Saveti i prognoze za nemačku Bundesligu

Fudbal je u Nemačkoj nacionalni sport te stoga nije iznenadujuće što se većina sportskih opklada u Nemačkoj daje na Bundesligu i što većina tipova i saveta za Bundesligu takode postoji na tržištu. Prema tome, možete da se kladite na Bundesligu u bilo kojoj kladinici, ali naravno, postoje velike razlike od kladionice do kladionice. Nivo kvota igra važnu ulogu, ali broj igara i vrste opklada takodje ne treba zanemariti. Ovo takodje uključuje i praćenje trenutnih utakmica sezone Bundeslige.

bundesliga prognoze za danas

Predvidjanje fudbalskih utakmica postaje sve važnije, posebno u današnje vreme, kada je sportsko kladjenje u porastu. Kako tržište kladjenja postaje sve više i više profesionalno, objavljivanje pouzdanih i, pre svega, tačnih i ažurnih prognoza, nastavlja da raste. Jer solidna prognoza je osnova za uspešno kladjenje. U Nemačkoj je, naravno, Bundesliga referentni sport u smislu kladionica i potencijala za rast. Prognoza i tipovi Bundeslige su se se značajno poboljšali poslednjih godina. Uz povećanu upotrebu tehnologije i brojnih digitalnih pomagala, sada možete da analizirate svaki pretrčani metar, svaki duel i svaki udarac u gol, pogledate ga iz svih uglova i, ako je potrebno, prebacite na super- usporeno snimanje.

Sada postoji veliki broj pružalaca usluga koji su se specijalizovali za prognoze Bundeslige i tržište nastavlja da raste. Kao rezultat, naravno, prognoza fudbalskih utakmica naglo je porasla poslednjih godina. Sada, posebno kao početnik, brzo gubite trag o svim podacima i brojevima. Stoga smo se potrudili da vam pružimo najnovije i savršeno istražene tipove i prognoze Bundeslige za sve predstojeće utakmice Bundeslige. Imamo znanje, tehnologiju i želju da vam uvek predstavimo informacije do kraja. Naročito početnici u svetu sportskog kladjenja često deluju na osnovu svog instinkta. Ali da biste dugoročno mogli uspešno da se kladite na sportskom polju, trebalo bi da se dobro pripremite i, pre svega, uzmete u obzir sve informacije koje su vam dostupne.

Kako tipovati na utakmicu Bundeslige?

Prognoza utakmice Bundeslige, koja se posmatra pojedinačno, u početku se sastoji od vrlo složene mreže mnogih pojedinačnih informacija, kao što su podaci, brojke, projekcije, statistike i tabele. Velika poteškoća i prava umetnost sa dobrim predvidjanjima je dovesti sve ove informacije i podatke u pravi kontekst i, pre svega, pravilno ih izmeriti. Ovaj proces može biti veoma naporan i zahteva puno specijalističkog znanja i iskustva u oblasti sporta. Tako da se unapred intenzivno bavimo svakom utakmicom i prikupljamo sve relevantne podatke i statistiku kako bismo stvorili što precizniju prognozu u Bundesligi. Prognoza naravno nije 100% obavezujuća izjava, prema tome ni mi ne možemo ništa garantovati.

Tabela Bundeslige

Koji su faktori važni u predvidjanju Bundeslige?

Jedan od najvažnijih faktora ako želite da podelite savet Bundeslige na jednu činjenicu svakako je tačna procena učinka tima i okolnosti u igri direktno na dan igre. Ono što sada zvuči tako jednostavno je zapravo mešavina različitih informacija i podataka, sa različitim ponderima. Ovo predstavlja skup faktora koji su od suštinskog znacaja za uspešnu prognozu Bundeslige i moraju se uzeli u obzir.

Direktno poredjenje dva tima ne može se izostaviti ni u jednoj ozbiljnoj prognozi Bundeslige. Očigledno je da razmatranje ovih statistika može zvučati gotovo previše banalno. Naročito kada su u pitanju utakmice koje su bile davno, mislite da se mnogo toga dogodilo ekipi, trenerskom osoblju itd. I da većina utakmica više nije reprezentativna, ali u ovom bilansu ima puno istine i zo ne bi trebalo biti potcenjeno.

Bilans stanja poslednjih pet odigranih medjusobnih utakmica trebalo bi ponovo analizirati odvojeno i mnogo detaljnije. Takodje je vredno pogledati suptilnosti, kao što su korneri, posed lopte, šutevi na gol, dati golovi i naravno primljeni golovi.

Analizirati  do sada odigrane mečeve u sezoni. Ovde treba uzeti u obzir najmanje poslednjih 10utakmica kako bi se dobio razumno reprezentativan rezultat koji ne gubi na važnosti. Ovde se analiziraju sve odigrane utakmice kako bi se izračunali učinak, snaga u trčanju, posed lopte, korneri, golovi, šutevi na gol, primljeni golovi, snaga i brzina dodavanja. Tako da možete da donosite zakljucke o predstojećim duelima uz savete Bundeslige. 

 

za koje još fudbalske lige nudimo analize, prognoze i tipove?

Pin It on Pinterest

Share This