Prijatelji Sajta

Fudbal Prognoza tim želi ovom prilikom da se zahvali svim posetiocima sajta koji su izrazili zanimanje i želju da nam pomognu svojim donacijama. S tim u vezi odlučili smo da od početka evropske fudbalske sezone 2021/2022 uvrstimo i nova takmičenja u našu ponudu – UEFA Liga Evrope i UEFA Liga Konferencija. Prognoze i tipovi za ova takmičenja kao i za UEFA Ligu Šampiona će biti dostupna ekskluzivno Prijateljima Sajta Fudbal Prognoza. Prognoze i tipovi za sva ostala takmičenja su i dalje dostupna svim posetiocima sajta.

Kako da postanem prijatelj sajta?

Prijatelj Sajta možete postati mesečnom donacijom od 7 EUR. Po potvrdi uplate, na vaš e-mail će biti poslata lozinka (password) kojom ćete otključavati ekskluzivan sadržaj namenjen Prijateljima Sajta. Lozinka je validna jedan kalendarski mesec.

 

Najbolji Prijatelji sajta

 

Svi posetioci koji izvrše donaciju u visini od 27 EUR ili više će automatski postati Najbolji Prijatelji sajta. Najbolji Prijatelji sajta će po potvrdi uplate,  putem email-a, dobiti glavnu lozinku (master password). Ta lozinka će važiti za sav ekskluzivan sadržaj na našem sajtu i biće validna tokom cele sezone. 

Sve donacije će biti iskorišćene za naknadu tekućih troškova i za poboljšanje i unapredjenje sadržaja sajta. 

Kako da pošaljem donaciju?

Donaciju sajtu Fudbal Prognoza možete poslati putem PayPal-a ili uplatom u Kriptovaluti. Od kriptovaluta možete nam donirati Bitcoin i Ethereum.

 

Paypal

 

Donaciju putem PayPal-a možete izvršiti slanjem sredstava na naš e-mail info@fudbalprognoza.com

 

Kriptovalute

 

Donacije u Kriptovaluti možete poslati na sledeće adrese:

 

Bitcoin

 

1PwgFEQRgmDqvTvBWwSTeMpbrDksqFhNDR

 

 

 

 

 

Ethereum

 

0xA7A5eD14Dc7f11FDB1f8e158463780FfB44B6f15

Po izvršenju uplate pošaljite e-mail na adresu info@fudbalprognoza.com sa naslovom “Prijatelji Sajta” u kom ćete navesti način uplate donacije i broj transakcije (Transaction ID). Po potvrdi prijema donacije, na vašu email adresu će biti poslata lozinka (password), koju ćete koristiti za pristup ekskluzivnim delovima sajta. 

 

Važno!

 

Ukoliko niste primili e-mail sa lozinkom za pristup ekskluzivnim delovima sajta u roku od 24 sata od uplate donacije proverite Spam (Junk) folder vašeg e-mail klijenta.

Pin It on Pinterest

Share This