Tiket Dana

Od početka fudbalske sezone 2021/22 uvodimo novu kategoriju – Tiket Dana. Za Tiket Dana biramo utakmice za koje smo najsigurniji da će da “dodju”. Iako svi volimo velike kvote, na Tiketu Dana kvote variraju od 2 pa naviše, u zavisnosti od ponude utakmica i od naše sigurnosti u mečeve koji su u toj ponudi. Tiket Dana je ekskluzivan za naše pratioce na Twitter-u i ažurira se svakog dana. Pošaljite nam zahtev za praćenje i bićete odobreni u toku istog dana.

FOLLOW!

Fudbal Prognoza ti donosi Tiket Dana sa najboljim kvotama i najsigurnijim mečevima! Jednostavno pošalji zahtev za praćenje našeg naloga na Twitter-u i bićeš u timu u roku od par sati!

Zaprati @fudbalprognoza na Twitter-u

Koje su utakmice na Tiketu Dana?

Za Tiket Dana biramo najsigurnije utakmice koje su tog dana u kladioničarskoj ponudi. Kvota na tim utakmicama ne ide ispod 1.40 dok ukupna kvota na tiketu nije ispod 2.00. Ako mislimo da će utakmica da “prodje” ona će biti na Tiketu Dana.

Da li je Tiket Dana dostupan samo Prijateljima Sajta?

Ne. Svi posetioci sajta mogu da zaprate naš Twitter nalog @fudbalprognoza.

Kada objavljujete Tiket Dana na Twitter-u?

Tiket Dana se objavljuje automatski na Twitter-u posle uplate. Nekada će to biti u 10 sati ujutru a nekada u podne. U svakom slučaju imaćete dovoljno vremena da ga izanalizirate i da ga, ukoliko to želite, “ispratite”.

Po kom kriterijumu biramo utakmice za Tiket Dana?

Utakmice za Tiket Dana se biraju pažljivom analizom – izdvojimo utakmice koje imaju potencijal za Tiket Dana, izanaliziramo statistiku, formu i trendove koji prate timove u tim utakmicama i tek onda izaberemo dva ili tri meča koji će se naći na Tiketu Dana.

Pin It on Pinterest

Share This