UEFA Liga Šampiona Prognoze i Tipovi

Na ovoj strani se nalaze naše analize, prognoze i tipovi za UEFA Ligu Šampiona za danas i sutra. Za razliku od drugih liga, Liga šampiona je najveći i najbolji klupski turnir u svetu, koji redovno privlači stotine miliona gledalaca iz celog sveta. Takodje, u ovom takmičenju nikada ne fali drame, što ga čini savršenim mestom za uživanje u kladjenju. Imamo analize, prognoze i tipove za sve utakmice Lige Šampiona – od grupne faze do finala. Uživajte u Ligi Šampiona uz naše prognoze!

Prognoze i tipovi uefa liga šampiona subota 29. maj

Manchester City - Chelsea Prognoza i Tip

Prikaži Tip

Uskoro!

 

analize, tipovi i prognoze za UEFA ligu šampiona

U sigurnim ste rukama! Pre nego što naprave prognoze za Ligu Šampiona, naši stručnjaci analiziraju statistiku, gledaju potencijalne uglove i uporedjuju ih sa kvotama kladionica. Teško je biti bolje informisan! Iz kola u kolo UEFA Lige Šampiona dobijate prognoze, analize i tipove i na taj način možete maksimizirati svoje šanse za dobitak na kladionici. Ne samo da ćete saznati koje tipove treba da igrate danas, već i koje utakmice Lige Šampiona treba izbeći. 

Uopšteno o UEFA Ligi Šampiona

UEFA Liga šampiona smatra se najelitnijim evropskim klupskim takmičenjem i oko toga se svi slažu. U ovom obliku i sistemu takmičenja postoji od 1992. godine, kada se dogodila promena i takmičenje Kup Evropskih Šampiona je preinačeno u UEFA Liga Šampiona. Stvarna istorija Lige Šampiona datira od 1955. godine. 

sistem takmičenja u UEFA Ligi Šampiona

U ovom trenutku kvalifikacije za Ligu Šampiona počinju krajem juna, i po novom modelu u prve tri runde se igra jedan meč dok se u plej of rundi igra na dve dobijene utakmice. Posle toga se formira osam grupa sa po četiri ekipe koje medjusobno igraju u grupnoj fazi takmičenja. Po dva najbolja tima iz svake grupe ulaze u nokaut fazu gde se igraju po dva meča i pobednik prolazi u sledeću rundu. Na kraju ostaju samo dva tima, koji će se u finalu boriti za pravo da se zovu šampionom Evrope.

Od osnivanja Lige Šampiona 1955. godine, Real Madrid je najčešće  osvajao ovo takmičenje – čak 13 puta. Njih prati Milan sa 7 pobeda, dok su Liverpool i Baiern po 6 puta pobedili u takmičenju.

Osvajači Lige Šampiona poslednjih godina:

2020: Bayern Munich
2019: Liverpool
2018: Real Madrid
2017: Real Madrid
2016: Real Madrid
2015: Barcelona
2014: Real Madrid
2013: Bayern Munich
2012: Chelsea

Kad objavljujemo tipove, prognoze i analize za Ligu Šampiona?

Sve analize, tipovi i prognoze za utakmice Lige Šampiona se objavljuju najmanje 24 sata pre početka meča. Ovo će Vam dati dovoljno vremena za analizu i za izbor utakmica za gledanje i-ili kladjenje.

za koje još fudbalske lige nudimo analize, prognoze i tipove?

Pin It on Pinterest

Share This