UEFA Liga Šampiona Prognoze i Tipovi

Na ovoj strani se nalaze naše analize, prognoze i tipovi za UEFA Ligu Šampiona za danas i sutra. Za razliku od drugih liga, Liga šampiona je najveći i najbolji klupski turnir u svetu, koji redovno privlači stotine miliona gledalaca iz celog sveta. Takodje, u ovom takmičenju nikada ne fali drame, što ga čini savršenim mestom za uživanje u kladjenju. Imamo analize, prognoze i tipove za sve utakmice Lige Šampiona – od grupne faze do finala. Uživajte u Ligi Šampiona uz naše prognoze!

uptstvo za online aviator igru

Prognoze i tipovi Uefa Liga šampiona 01.06

Dortmund – Real Madrid     Fudbal Prognoza Tip 2-3

analize, tipovi i prognoze za UEFA ligu šampiona

U sigurnim ste rukama! Pre nego što naprave prognoze za Ligu Šampiona, naši stručnjaci analiziraju statistiku, gledaju potencijalne uglove i uporedjuju ih sa kvotama kladionica. Teško je biti bolje informisan! Iz kola u kolo UEFA Lige Šampiona dobijate prognoze, analize i tipove i na taj način možete maksimizirati svoje šanse za dobitak na kladionici. Ne samo da ćete saznati koje tipove treba da igrate danas, već i koje utakmice Lige Šampiona treba izbeći. 

Uopšteno o UEFA Ligi Šampiona

UEFA Liga šampiona smatra se najelitnijim evropskim klupskim takmičenjem i oko toga se svi slažu. U ovom obliku i sistemu takmičenja postoji od 1992. godine, kada se dogodila promena i takmičenje Kup Evropskih Šampiona je preinačeno u UEFA Liga Šampiona. Stvarna istorija Lige Šampiona datira od 1955. godine. 

sistem takmičenja u UEFA Ligi Šampiona

U ovom trenutku kvalifikacije za Ligu Šampiona počinju krajem juna, i po novom modelu u prve tri runde se igra jedan meč dok se u plej of rundi igra na dve dobijene utakmice. Posle toga se formira osam grupa sa po četiri ekipe koje medjusobno igraju u grupnoj fazi takmičenja. Po dva najbolja tima iz svake grupe ulaze u nokaut fazu gde se igraju po dva meča i pobednik prolazi u sledeću rundu. Na kraju ostaju samo dva tima, koji će se u finalu boriti za pravo da se zovu šampionom Evrope.

Od sezone 2021/22 u svim UEFA takmičenjima se ukida pravilo gola u gostima. Ukoliko je na kraju dvomeča rezultat nerešen pobednik će se odlučivati nakon produžetaka i ako je potrebno nakon izvodjenja penal serije.

Od osnivanja Lige Šampiona 1955. godine, Real Madrid je najčešće  osvajao ovo takmičenje – čak 13 puta. Njih prati Milan sa 7 pobeda, dok su Liverpool i Baiern po 6 puta pobedili u takmičenju.

Osvajači Lige Šampiona poslednjih godina:

2023 Manchester City Manchester City England England
2022 Real Madrid Real Madrid Spain Spain
2021 Chelsea FC Chelsea FC England England
2020 Bayern München Bayern München Germany Germany
2019 Liverpool FC Liverpool FC England England
2018 Real Madrid Real Madrid Spain Spain
2017 Real Madrid Real Madrid Spain Spain
2016 Real Madrid Real Madrid Spain Spain
2015 FC Barcelona FC Barcelona Spain Spain
2014 Real Madrid Real Madrid Spain Spain
2013 Bayern München Bayern München Germany Germany

 

Kad objavljujemo tipove, prognoze i analize za Ligu Šampiona?

Sve analize, tipovi i prognoze za utakmice Lige Šampiona se objavljuju najmanje 24 sata pre početka meča. Ovo će Vam dati dovoljno vremena za analizu i za izbor utakmica za gledanje i-ili kladjenje.

za koje još fudbalske lige nudimo analize, prognoze i tipove?

Na našem sajtu Fudbal Prognoza i Tipovi možete naći poslednje analize i tipove za 5 najvećih evropskih fudbalskih liga: analiza i tipovi nemačka Bundesliga, analiza, predvidjanja i tipovi španska La Liga, najnoviji tipovi italijanska liga Serija A i tipovi za kladjenje francuska Liga 1

Pored toga, imamo tipove i prognoze za: UEFA Ligu ŠampionaUEFA Ligu Evrope.

Pin It on Pinterest

Share This